Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ágy+Matrac Szettek

Rendezés:

PIXIE szett

Előrendelhető

Az egyszerű, stílusos kialakítású PIXIE franciaágy megalkotásakor felhasznált különleges bársonyos, puha anyagainak, pala szürke színének és az enyhén ívelt fejvéget és matracot díszítő különböző geometriai formáknak  köszönhetően modern megjelenést kölcsönöz hálószobájának. Praktikus jellemzőivel megkönnyítheti az Ön életét is. Praktikus, hátulról nyíló ágyneműtartója mély tárolóhelyet biztosít, melynek megközelítését gázrugókkal tette a gyártó könnyebbé.

A PIXIE bonellrugós matrac ortopédiai kialakításának köszönhetően egészséges és zavartalan alváskényelmet kínál azok számára, akik idáig mindig félbeszakították az alvásukat és egyáltalán nem tudtak pihenni. Viszkózszövet huzattal készül, melynek nedvszívóképessége hasonló a pamutéhoz.

 A vevői igényeknek megfelelően összeállítottunk egy PIXIE ágykeretből és matracból álló szettet. A pad és az éjjeliszekrény külön rendelhető a szetthez, így adva meg a teljes összhatást.

238.000 Ft -tól

COMFORT SLEEP szett

Előrendelhető

A COMFORT SLEEP ágykeret a mintás és egyszínű anyagok harmónikus kombinálásával stílusos és fényűző megjelenésű. A magas fejvég bársonyos, puha bézs színű anyagát középrészen sötétbarna hímzéssel díszítették. Hatalmas ágyneműtartójával megoldást nyújt a tárolásra. 

A COMFORT SLEEP egy különleges tervezésű és technológiai gyártású bonellrugós matrac, amely eredménye, hogy pihentető alvást biztosít. A békés és zavartalan alváskényelmet a tollszivacsos szerkezet biztosítja. A fejvéget díszítő hímzett minta a matrac oldalán megismétlődik, így egészítve ki azt.

Praktikus, hátulról nyíló ágyneműtartója mély tárolóhelyet biztosít, melynek megközelítését gázrugókkal tette a gyártó könnyebbé.

 A vevői igényeknek megfelelően összeállítottunk egy COMFORT SLEEP ágykeretből és matracból álló szettet

418.000 Ft 380.000 Ft -tól

PATRICE szett

Előrendelhető

A vevői igényeknek megfelelően összeállítottunk egy PATRICE ágykeretből és matracból álló szettet. A pad és az éjjeliszekrény külön rendelhető a szetthez, így adva meg a teljes összhatást.

462.000 Ft -tól

CALIPSO szett

Előrendelhető

A vevői igényeknek megfelelően összeállítottunk egy CALIPSO ágykeretből és matracból álló szettet. A pad és az éjjeliszekrény külön rendelhető a szetthez, így adva meg a teljes összhatást.

462.000 Ft -tól

DIAMOND LUX szett

Előrendelhető

A vevői igényeknek megfelelően összeállítottunk egy DIAMOND LUX ágykeretből és matracból álló szettet. Az éjjeliszekrény külön rendelhető a szetthez, így adva meg a teljes összhatást.

550.000 Ft -tól

GLAMOUR szett

Előrendelhető

A vevői igényeknek megfelelően összeállítottunk egy GLAMOUR ágykeretből és YOGA THERAPY matracból álló szettet. A hálószoba pad és az éjjeliszekrény külön rendelhető a szetthez, így adva meg a teljes összhatást.

420.000 Ft 380.000 Ft -tól

HAMILTON szett

Előrendelhető

A HAMILTON ágykeret erőt sugárzó, modern megjelenésű. Fényes, ólomszürke anyaga és egyszerű vonalvezetése biztosítja, hogy minden hálószobában jól mutat. Praktikus ágyneműtartója tágas tárolóhelyet biztosít ágyneműinek.

Hamilton matrac különlegessége, hogy a kellemes alvás érdekében cipzár segítségével levehető betéttel látták el, melyben megnövelt sűrűségű támaszszivacs található. A test vonalának követését ortopédiát támogató szivacsrétegekkel és a bonell rugós technológia által biztosított nyomáskiegyenlítővel kívánta a gyártó elérni. A Hyper Extra Comfort szivacsnak köszönhetően ez lesz a megfelelő választása, azoknak akik szeretnének energiával  feltöltődni éjszakánként. 

 A vevői igényeknek megfelelően összeállítottunk egy HAMILTON ágykeretből és matracból álló szettet. A pad és az éjjeliszekrény külön rendelhető a szetthez, így adva meg a teljes összhatást.

484.000 Ft 440.000 Ft -tól

RIXOS szett

Előrendelhető

A vevői igényeknek megfelelően összeállítottunk egy RIXOS ágykeretből és matracból álló szettet. A pad és az éjjeliszekrény külön rendelhető a szetthez, így adva meg a teljes összhatást.

510.000 Ft 460.000 Ft -tól

SQUARE szett

Előrendelhető

A SQUARE ágykeret azok számára készült, akik szeretik a különlegességeket. Az egyszerű, de modern, szögletes formát a különleges gyártású kék kockás anyag teszi felejthetetlenné. 

A SQUARE matrac kiváló minőségű termék, kiváló technológiával tervezve,amely az Ön számára meghozza az igazi alvást. Különleges anyagokat használtak fel és 3 zónás kialakítást alkalmaztak, hogy az emberi egészséget a legjobb szinten védje. 

 A vevői igényeknek megfelelően összeállítottunk egy SQUARE ágykeretből és matracból álló szettet. A pad, az éjjeliszekrény és a sarokülőke külön rendelhető a szetthez, így adva meg a teljes összhatást.

390.000 Ft 359.900 Ft -tól

Héra szett

Előrendelhető

990.000 Ft -tól

VISCO LUX SZETT

Előrendelhető

506.000 Ft 460.000 Ft -tól

Queen szett

Raktáron

A háttámla egyszerű téglalapokból áll, ám mégis egyedivé varázsolták egy kis mintával. Visszafogott színek jellemzik, mégsem unalmas. Nem hivalkodó, mégis megjegyezi aki, egyszer látta.  Ez a valódi királynői elegancia!

410.000 Ft -tól