• A kosár üres
  • Budapest, XIII. Lehel u. 17.
    Ma még 18! óráig nyitva vagyunk!

Primator Maxi XXL matrac

Primator Maxi XXL matrac

68 900 Ft / db-tól

A matrac szerkezete a kifejezetten nagy terhelhetõség ( 170 kg.-ig) figyelembe vételével van kialakítva. Belsõ összetétele közepétõl kifelé haladva szimmetrikus felépítésû. A 4cm vastag latexált antiallergén kókuszrétegre a 3 cm nagy sûrûségû PUR-hab és a 2 cm vastag HR hab került. A kókusz biztosítja a jó szellõzést, a megfelelõ alátámasztást, a habok pedig a nagy terhelhetõséget és a kényelmi réteget. Ezek ötvözete ortopedikus tulajdonságokat biztosít.
Azoknak a vásárlóknak készítettük ezt a termékcsaládot, akik szeretik a kemény fekvõfelületet, illetve akik egy kicsit teltebbek, nagyobb súllyal rendelkeznek az átlagtól. A megfelelõ gerinc alátámasztás ezeknél a matracoknál is nagy hangsúlyt kap. A felhasznált alapanyagok összetételükbõl adódóan jól terhelhetõek, rugalmasak, alaktartóak és antiallergének. 
Levehető és mosható ALGUA huzattal!
ALGUA – a huzatban Spirulina tengeri alga kivonat található amely mikrokapszulákban van megkötve. A kivonat 11 természetes vitamint, 10 ásványi anyagot, 18 aminosavat,  3 telítet zsírsavat, beta-karotént, vasat és többféle antioxidánst és proteint tartalmaz, melyek alvás közben felszabadulnak, s jótékonyan hatnak a bőrünke.

 

68 900 Ft
68 900 Ft
111 900 Ft
128 900 Ft
144 900 Ft